Kwaaltjes en klachtjes

Door: Rnee1993 4 reacties

Kwaaltjes en klachtjes

Ik ben voor het eerst zwanger en dan ook nog met al lichamelijke beperkingen. Ik probeer niet te zeuren maar soms moet het

al voor we wisten dat ik zwanger ben was ik misselijk,  moe en heel verdrietig ik schoof dit af op veel werken omdat ik net bij een nieuwe baan ben begonnen. 

Toen ik.het eenmaal wist dat er iets groeide in mijn buik ga je op een andere manier kijken naar je klachten.  Me gewichtstoename en me steken in me lies. Alles was opeens logisch.  

De steken in me lies baren me zorgen.  Ik heb een lies die volledig kapot is van binnen,  dit is een trauma van een hockeystick die met.volle vaart in mijn lies is geslagen. Er zit kraakbeen in Los en ik.heb ong een half jaar op krukken gelopen om te revalideren. Echter heeft er toen een arts geroepen (ja tegen een 16 jarig meisje)  "als jij bevalt kan je nooit meer lopen" 

Super prettig dus als je Dat vanaf dag 1 al voelt.  Ik bespreek dit met de verloskundige en zei geeft aan een grote kans te zien dat het een ziekenhuis bevalling wordt of zelfs een keizersnee.  

Daarnaast heb ik van mezelf al een lage onstabiele bloeddruk (orthostatische hypotensie genoemd)  en door de zwangerschap nog lager. Met een laagte punt van 80 over 50 en ong 3 a 5 keer flauw vallen. Ook dit is besproken en een extra aanleiding voor een evt. Keizersnede.  

Ik ben gelukkig met de dag minder misselijk en minder flauw maar na bloedafname van een paar buisjes voor testen moet ik zeggen dat ik eventjes een terugval heb. Ik wordt getest op vitamine d en daar is een groot tekort 23/50 dus snel aan de vitamine Dpillen die mijn  moeder snel komt brengen.  dat werkt snel en gelukkig is het ook lekker zonnig buiten.  

Maar ondanks al deze mini klachtjes die natuurlijk ook prachtige strieas en een super dikke buik met 12 weken met zich mee.brengen ga ik.gewoon.genieten hoewel.zoon blog wel lekker is om.tegen aan te zeuren 

Rnee1993

Rnee1993

Goedendag Ik ben Renee 23 jaar oud en zwanger van het eerste kindje van mij en mijn vriend Leon. Voor het eerst zwanger is heel veel wennen zeker vanwegen een paar bijzonderheden -De baby wad opgepland. -De baby was onderdeel van een 2-ling waar helaas de helft niet van is gestopt met groeien. -De papa is ruim 40 cm groter als de mama. - De mama werkt ruim 40 uur per week -De mama heeft orthostatische intentie. -de mama heeft een beschadigde lies. Maar boven alles is de baby 10000% welkom

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
4 Reacties

Reacties

 1. B23 B23

  1

  Pfoe, spannend voor je! Zou je zelf ook een keizersnee willen, ook al zou je de keuze krijgen om voor een ziekenhuis bevalling te gaan? Lijkt mij dat dat wel rust geeft om nu al te weten. Fijn dat de vitamine d Zijn werk al doet

  • Rnee1993 Rnee1993 Auteur

   2

   Ik ben bijna wel zeker van een keizersnede.. Ik wil niet het risico lopen om straks in een rolstoel me baby voort te duwen.

 2. Dianadekok Dianadekok

  3

  Allereerst van harte gefeliciteerd! En hopelijk kunnen jullie toch nog wel lekker genieten naast alle 'dingetjes'. Veel geluk!

  • Rnee1993 Rnee1993 Auteur

   4

   Super bedankt.. Gaat helemaal goed.komen nu we over de 12 weken zijn kan ik veel meer genieten. Lekker me buik laten zien en van genieten

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Advies: ook leuk om te lezen

Eerste zwangerschapssymptomen

Eerste zwangerschapssymptomen Temperatuurverhoging Extra plassen Buikpijn Emotioneel zijn Last van je o... >

Stuitligging

Normaal gesproken ligt een ongeboren kindje met het hoofdje naar beneden, maar bij een stuitligging is dit net... >

Bloedverlies tijdens de zwangerschap

Bloedverlies tijdens de zwangerschap-komt het vaak voor? Licht bloedverlies tijdens de zwangerschap komt best... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >