Ieder zo zijn eigen weg

Door: naomi038 2 reacties

Ieder zo zijn eigen weg

Schrijf af en toe wat over toen en nu.... en vandaag.... over het nu

Een dagje Dolfinarium. Waar ik vroeger ooit ook een keer ben geweest als kind. Volgens mij weinig veranderd. 

Via vakantie veilingen had mijn man het hoogste bod voor 2 kaartjes. Nog één los kaartje erbij voor R.  En voor E. Is het gratis. Normaal €55,- voor 2 kaartjes en nu voor €23,- leuk toch?! 

Vanochtend rond 8 uur heeft mijn man broodjes gehaald en wat drinken voor in het park. Onderweg had ik nog even gekeken op Google over het Dolfinarium. Als je daar de recensies over leest dan zijn daar ook de meningen over verdeeld. Natuurlijk ieder zo zijn mening en verwachtingen. Maar wat er ook tussen stond was en waar ik mij wel aardig ik kan vinden is : " je komt er 3x in je leven: als kind, ouder en als oma/opa"

Ik vind dit niet zware dierenmishandeling alleen kan het wel beter naar mijn inzicht. 

De jongste ligt te slapen in de buggy en R. en papa zijn naar de dolfijnen show. Dus ik zit hier lekker op het terras in de zon en jawel.. Mensen kijken. 

Vergelijken van mensen en jezelf heeft niet altijd zin. En ik wil ook niet gaan vergelijken want ieder gaat zo zijn eigen weg en denkt over bepaalde dingen anders dan ons. Wil daarin niet zeggen dat wij het altijd met elkaar eens zijn. Soms is het geven en soms is het nemen.

Alleen merk ik wel als je zo zit, en er ruim 100 mensen langs lopen dat bepaalde kinderen gewoon nog zijn/haar middagslaapje nodig heeft. En heb het dan gewoon met hun te doen. Zowel het kind als de ouder.

We gaan morgen nog eventjes wat doen met de kinderen.. want thuis zitten is niet altijd prettig. Dan zorgen we ervoor dat R. Wel kan slapen want zoals vandaag hadden we gehoopt dat hij in de buggy in slaap zou vallen maar er was te veel te zien :)

naomi038

naomi038

Fulltime werkende, getrouwde moeder van 2 kinderen! 2 jongens van nu 1 en 3 jaar (2jaar en 1 dag verschil) hun zijn mijn grote trots!♡ Werk in een bekende drogisterij winkel waar het hard werken is ;) Ik schrijf stukjes op om zo herinneringen op te doen en te bewaren voordat je ze vergeet..

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
2 Reacties

Reacties

 1. mama1988+1 mama1988+1

  1

  mijn meiden zijn koppig en hebben vaak nodig maar het nemen echt niet.

  • naomi038 naomi038 Auteur

   2

   Vandaag hadden wij er ook 1. Soms kun je het niet tegen gaan.. die momenten dat je het goed bedoeld zullen komende maanden/jaren nog wel vaker voorkomen ;)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Advies: ook leuk om te lezen

Tips & tricks: leren lezen doe je zo!

Leren lezen daar kun je al vroeg mee beginnen. Want hoewel je kind de technieken op school leert, is thuis oef... >

Veters leren strikken

Veters strikken, voor de meeste kinderen een lastig klusje. Hoe pak je het leren veters strikken aan? Wij verz... >

Tips voor het eerste schoolreisje

Het eerste schoolreisje: je kindje kijkt er erg naar uit, maar tegelijkertijd is ook best spannend (ook voor m... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >