Hoe mijn man hoorde dat hij vader werd

Door: Coosz 26 reacties

Hoe mijn man hoorde dat hij vader werd

Hoe ik mijn man tijden een fotoshoot vertelde dat hij vader zou worden..

Ik werd niet ongesteld,  direct dacht ik.. Misschien ben ik zwanger.. In mijn pauze kocht ik een zwangerschapstest en zodra ik thuis was ben ik gaan testen.. en? ZWANGER!

Ik schrok en was blij tegelijk. Wat moest ik nu doen? Eerst nog maar eens een dure test kopen voor de zekerheid. Toen deze test ook positief was wist ik het echt zeker. Ik ben zwanger en moet het nu aan Paulus vertellen.

Al snel vond ik een fotograaf bij ons in de buurt, ik belde hem met mijn verhaal "Ik ben zwanger en wil het graag via een fotoshoot  aan mijn man vertellen". De beste man had zoiets nog nooit meegemaakt en maakte de volgende avond tijd voor ons. Onder het mom van " schat ik heb als verrassing een loveshoot geregeld voor ons " gingen we de volgende avond naar het park.  Alles was besproken met de fotograaf maar om mijn zenuwen onder controle te houden zou meer nodig zijn:-)

Na een tijdje haalde de fotograaf 2 krijtbordjes tevoorschijn .. nu ging het gebeuren! Met de ruggen tegen elkaar, zittend op een bankje schreven we allebei iets liefs op het bordje..

Ik schreef "JE WORDT PAPA". Met het bordje tegen mijn buik geklemd gingen we tegenover elkaar staan. Toen de fotograaf een goede positie in had genomen om het gezicht van Paulus goed te kunnen vangen riep hij.. 1,2,3.. Draai  de bordjes maar om! Het gezicht van Paulus was geweldig! Ik zag hem lezen, iets verwerken, nogmaals iets verwerken en langzaam maar zeker keek hij steeds blijer! Wat was hij verrast! Hij had dit niet aan zien komen maar was ontzettend blij en gelukkig. Ik heb maar 1 dag gewacht om het grote nieuws te vertellen (langer had ik trouwens niet volgehouden)  maar wat was ik opgelucht dat het er uit was! Ondertussen hebben we samen een prachtige dochter. Fébe is in december geboren en we genieten met volle teugen van onze kleine meid.

Van de hele fotoshoot hebben we een fotoboekje gemaakt en die laten zien aan familie & vrienden zodat ook zij op een bijzondere manier te weten kwamen dat wij papa & mama zouden worden.

Voor wie de volledige fotoshoot wil zien inclusief het gezicht van mijn man..

http://www.fotografiegertenbach.nl/blog/2015/06/co...

Coosz

Coosz

Trotse mama van Fébe

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
26 Reacties

Reacties

 1. Anouk H Anouk H

  1

  Super leuk, wat een goed idee! En wat een geweldige foto's!

 2. Lindsy83 Lindsy83

  2

  wat een heerlijke foto's! Kippenvel! Je straalde de hele shoot al, maar dat gezicht van je man is onbetaalbaar!

 3. Loesvanderleer Loesvanderleer

  3

  Echt megaaaa vet!! En super mooie foto's!!

 4. Debsel86 Debsel86

  4

  Wat een leuk idee! En wat onbetaalbaar om die blik vast te kunnen leggen :)

 5. Wendy-1983 Wendy-1983

  5

  Super leuk gedaan.mijn vriend had bij de eerste 27 gemiste oproepjes op zijn telefoon en bij mijn dochter lag hij te slapen in de bank en kreeg die zwangerschapstest onder zijn neus gestopt die nog naar mijn plas zal hebben geroken haha.ik heb helemaal geen gedult om zoiets dan voor mij te houden. Zodra je nu een fotoshoot gaat doen denkt hij dat je zwanger bent van de tweede ;)

  • Coosz Coosz

   6

   Haha maar hij was dan vast wel verbaasd:-) Haha we doen geen fotoshoots meer inderdaad. Hij zegt net dat'ie me nooit meer vertrouwd met zulke dingen:-)

 6. nijn81 nijn81

  7

  Wauw! Dat zijn gave foto's!!!! Heel erg leuk idee zo!!!

 7. Chiara Chiara

  8

  Wat leuk en origineel! En het geluk straalt er ook gewoon vanaf bij beiden... Heel mooi!

 8. Lee Lee

  9

  Nog steeds leuk om te zien cora!

 9. Ilse Ilse

  10

  Wat een super leuk en orginele manier om je man te vertellen dat je zwanger bent. Ik vind de foto's met zijn reactie erop echt geweldig!! Top dat je dit vast hebt laten leggen.

 10. SAMYAEL SAMYAEL

  11

  GE-WEL-DIG! Wat een prachtige blikken van Paulus en wat een ontzettend leuk idee! Fantastisch!

 11. Petra Petra

  12

  Wat lief ????

  • Petra Petra

   13

   Haha blijkbaar worden smilies veranderd in vraagtekens :p

 12. Anita Schuurman Anita Schuurman

  14

  Wat gaaf!!!

 13. Irene Irene

  15

  Is al ouder bericht, maar zag het op fb voorbij komen;) Wat inwijs leuk! Zat met tranen in mijn ogen, haha! Dat je het kon, de test alleen doen en dan ook nog voor je houden. Wij hebben twee keer op bed gezeten samen de test bekijken...

 14. MummySuze MummySuze

  16

  Super!!!!

 15. Moon Moon

  17

  Geweldig!

 16. Jansyluvzu Jansyluvzu

  18

  Tranen in mijn ogen. .mooi gedaan!

 17. Marije Marije

  19

  Ooooh wat mooi! En wat knap dat je het zo lang stil hebt gehouden, haha. Ik rende met een positieve test meteen strompelend de trap af, naar mijn man :-)

 18. MuchLOVE MuchLOVE

  20

  Wat een leuk idee en wat een super reactie! Leuke foto's xx

 19. Maybe Maybe

  21

  Wauw wat een geweldige fotoshoot! Het gezicht van je man, schitterend! Gefeliciteerd met jullie dochter

 20. Momo Momo

  22

  Gaaf zeg leuk gedaan ook :)

 21. LVC LVC

  23

  Supertof idee!

 22. Suus1990 Suus1990

  24

  Geweldig!!!

 23. mamaesz mamaesz

  25

  Wat een geweldig origineel idee zeg!! Super mooie foto's. Proficiat papa en mama.

 24. Mamma Cynthia van 2 Mamma Cynthia van 2

  26

  Wat super leuk verzonnen! GEWELDIG:)

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Advies: ook leuk om te lezen

Zwangerschap op latere leeftijd

Wist jij dat Nederlandse vrouwen 'de oudste moeders' ter wereld zijn? In ons land krijgen vrouwen namelijk gem... >

Micky sluit liefdesbaby niet uit

Micky Hoogendijk sluit een liefdesbaby met Adam Curry niet uit. 'Het is niet zo dat we het niet zouden willen,... >

Do verwacht een kindje

Dominique van Hulst, beter bekend als Do, is zwanger van haar eerste kindje. Lees hier meer over Do's zwangers... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >