Help, wat betekent "Ikke spook"?

Door: May 4 reacties

Help, wat betekent "Ikke spook"?

Quin zegt soms "Ikke spook", en als we hem hiernaar vragen wat hij bedoelt herhaalt hij het nog een keer alleen dan een beetje boos.

Het lijkt heel voor de hand liggend maar dat is het niet. Bij spook zou je denken aan een spookje, je verstoppen achter de gordijnen of onder een laken. Of dat je iets ziet wat lijkt op een spook. Geen van dit alles is het waar wij naar op zoek zijn. Elke dag weer zegt Quin bij bepaalde situaties "Ikke spook", en als we hem hiernaar vragen wat hij bedoelt herhaalt hij het nog een keer alleen dan een beetje boos. Met de vraag of wij spook zijn, of dat hij bang is, zegt hij nee. Wat kan het zijn "ikke spook". Nu vraag je je zeker af welke bepaalde situaties dat dan zouden kunnen zijn. Als hij zijn zin niet krijgt of er lukt iets niet dan is het "ikke spook". Elke dag letten we op wanneer hij het zegt. Tot nu toe komen de twee situaties die ik al zei naar voren maar volgens mij zijn er nog een paar andere. Maar wat bedoelt hij nu precies, want nu kunnen we hem niet helpen omdat we het niet begrijpen. Hopelijk komen we daar binnenkort achter.
May

May

Een jonge mama van een zoontje van 4 dat ben ik met een leven vooruit gepland, lekker genieten met ons kleine gezinnetje, verhuizing voor de deur, en misschien een leuke nieuwe baan. Maar door een onverwachte wens viel de planning in het water. De wens kwam namelijk twee keer uit! In december 2013 ben ik bevallen van een eeneiige tweeling. Spannend, onzeker en druk, maar het komt zeker goed!

Plaats een reactie

4 Reacties

Reacties

 1. kaat kaat

  1

  Hmmmm, kan hij "ik ook" of "ik boos" bedoelen?

 2. eeeveliiennn eeeveliiennn

  2

  Ik dacht.ook meteen aan ikke boos..

 3. nahsuusje nahsuusje

  3

  idd dat dacht ik ook misschien bedoeld ie een ander woord dan spook. misschien kun je vragen of ie keer kan voordoen? weet niet hoe oud dat ie is

 4. Annick1 Annick1 Auteur

  4

  Hahah het wordt al bijna een echte raadsel! Nee boos is het niet. Dat hebben we hem al een paar keer gevraagd, en op de vraag wat hij dan bedoelt zegt hij gewoon nog een keer Ikke Spook! Alleen dan wat feller. Hij is net 3 jaar, maar zijn taalontwikkeling is pas sinds de laatste operatie vooruit gegaan.

Top 3 Blogs

Ik heb een lievelingskind!

Volgens onderzoeker en auteur Jeffrey Kl... >

Doutzen staat op het punt van bevallen!

Spannend! Elk moment kan de baby van Dou... >

Vader en dochter doen een hilarische dans!

Papa terug van werk, dansen maar! Leuke ... >

Advies: ook leuk om te lezen

Laatste Winacties Alle Winacties

Cocktailshaker + recept voor een cocktail

Zilveren Kruis Elke dag toegang tot de beste zorg voor een betaalbare premie. Dat is waar Zilveren Kruis voor... >

Win €100 shoptegoed bij kleertjes.com

Het is zomer! En dus de hoogste tijd om je zwemkleding uit de kast te halen, korte broeken aan te doen en luch... >