Een boef van een dreumes!

Door: sandra 2 reacties

Een boef van een dreumes!

Megan is nu al weer bijna 2,5jr en het word een echte boef. Haar ontwikkeling gaat zo snel nu en het liefste wil ik er geen minuut van missen. Helaas voor haar ontwikkeling is het ook heel goed als ze met andere kindjes leert spelen. Dus gaat ze 4 ochtenden naar de peuterspeelzaal toe en ze vind het geweldig. Ze heeft daar ook al echte vriendjes. Zo schattig. Ze heeft het dan ’s morgens tijdens het aankleden al over Angel of over Vin. Angel is even oud als haar maar Vin gaat over een paar maanden naar de kleuter school en daar moet ze dan weer afscheid van gaan nemen.  Ook vind ze het erg leuk om speelgoed van zich zelf mee te nemen om te laten zien. Vandaag waren dat 2 autootjes van de film Cars: Takel en McQueen. Bij binnen komst word ze al begroet door Angel en nadat ze haar drinken en fruit in het bakje gelegd heeft gaat ze met haar auto’s naar Angel toe. Angel mag van haar wel met Takel spelen en ze gaan samen over de grond rijden met de autootjes. Het was weer een heel trots moeder moment! We proberen haar aan te leren dat ze samen moet delen. CONCLUSIE: Missie geslaagd :-) Als ik weg ga vraag ik altijd even een kus van haar, daar heeft ze in de regel al helemaal geen tijd meer voor. En vandaag was het al niet anders. Ik pak het voor een keer eens anders aan en vraag: “Zal je lief zijn vandaag?” Waarop ze me aan kijkt en zegt: “Nee!” en ze gaat vrolijk verder met Angel en de autootjes. Nou daar kom mama het vandaag maar weer mee doen! En ik kon niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd was :-) Er werd door de andere moeders smakelijk om gelachen! Mijn kleine boef!
sandra

sandra

Hallo, Ik ben sandra en ik ben 39jr. Gelukkig getrouwd en moeder van 2 prachtige dochters. 8 jaar nadat we met de pil gestopt waren hadden we eindelijk onze eerste positieve zwangersschaptest. Volgens de artsen moest ik spontaan zwanger kunnen worden en toen we na 6jr eindelijk in het VUmc terecht kwamen werd pijnlijk duidelijk dat ik onvruchtbaar zou blijven als ik niet nog 1 operatie zou ondergaan. Ik had er al 2 eerdere gehad waardoor ik onvruchtbaar geworden was. Uiteindelijk hadden we toch nog 2jr, 3x IUI en 1x IVF nodig om onze wonders in onze armen te mogen sluiten. Nu hebben we 2meiden, 9-10-2009 & 04-08-2011 en zijn we super gelukkig. Wel hebben ze alle twee een zware start gehad. Megan moest met 4,5week met spoed geopereerd worden en Suzannah is geboren met hersenvliesontsteking door een GBS-besmetting. Suzannah blijft een zorgen kindje maar we hebben goede hoop voor de toekomst. Via mijn blog's hou ik jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen van onze prachtige meiden!

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
2 Reacties

Reacties

  1. Twinkel Twinkel

    1

    haha een dikke boef maar ook een grote lieverd. Geniet maar van al die leuke uitspraken en toetsmomenten dat je ziet dat ze ook echt dingen leert.

  2. sloppyslayer sloppyslayer

    2

    ze heeft inmiddels ook weer een andere hilarische uitspraak gedaan:"Papa, jij een grote jongen! Jij bordje opgegeten" We hadden het niet meer :D Echt zo leuk!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Advies: ook leuk om te lezen

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >