Afvallen met maaltijdvervangers

Door: judi sabajo 12 reacties

Afvallen met maaltijdvervangers

Veel vrouwen zijn er dagelijks mee bezig: afvallen! De overtollige kilo’s verdwijnen maar niet en het lukt al helemaal niet om je ideale streefgewicht te bereiken.

Ik heb al tig diëten geprobeerd, tijd voor iets anders dus! Zo probeerde ik laatst de Etos maaltijdvervangers uit. Doordat ik 2 maaltijden per dag vervang, kan ik ’s avonds toch verantwoord met mijn gezin mee eten. Daarnaast zijn de Etos maaltijdvervangers erg handig om mee te nemen voor onderweg of naar kantoor. Afvallen wordt nu lekker én makkelijk!

 

Ontbijt

Mijn ontbijt vervang ik door een Etos Slank maaltijdshake. Voor 1 verpakking van 10 sachets betaal je maar €5,99. Voor de prijs hoeft je het dus niet te laten. Etos biedt verschillende smaken aan: Vanille, Rood fruit en Café Latte. Ikzelf vind de Vanille smaak het lekkerst omdat deze het meest weg heeft van een echte milkshake, de smaak gaat daarom ook nooit vervelen.

De shake maak ik klaar in de Etos shakebeker (deze kun je aanschaffen voor €2,49). Ik doe 1 sachet in de beker, 250 ml koude magere melk erbij, even shaken, en klaar! Het voordeel van de beker is dat er een roostertje in zit waarmee je schuim creëert. Hierdoor smaakt de shake extra romig en smeuïg. Je hoeft er dus weinig voor te doen om de shake klaar te maken. Erg handig in mijn drukke gezinsleven. Ook de calorieën zijn al voor je geteld, daar hoef je dus niet meer op te letten.

Lunch

Mijn lunch vervang ik door de Etos Slank maaltijdreep. Deze zijn te verkrijgen in de smaken Pinda nougat en Chocolade. Zo kan ik toch ‘snacken’, terwijl ik eigenlijk aan het afvallen ben. De repen zijn stevig en hebben een echte chocoladesmaak, dus je hebt er veel plezier van. Tip: kauw je eten altijd fijn en eet niet te snel, dit helpt bij het verbrandingsproces en geeft je sneller een verzadigd gevoel. De repen kosten €1,29 per stuk, en zijn ook per stuk verpakt, dus makkelijk om mee te nemen.

Voordelen van maaltijdvervangers op een rij:

-De Etos maaltijdshakes bevatten alle essentiële voedingsstoffen
-Snel te bereiden -Makkelijk voor onderweg of op kantoor
-Vol en romig van smaak -De stevige repen zorgen voor een verzadigd gevoel
-Goedkoper dan een regulier ontbijt & lunch
-Per stuk verpakt, dus makkelijk om mee te nemen in je tas of jaszak
-Rijk van smaak
-T/m 2 februari kun je 2 maaltijdshakes kopen voor €5, en 2 repen voor maar €2!
-Een goede maaltijdvervanger dankzij de aanwezigheid van alle essentiële voedingsstoffen

Vervang twee maaltijden per dag om af te vallen, en vervang één maaltijd voor gewichtsbeheersing.

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
12 Reacties

Reacties

 1. Anouck Anouck

  1

  Goedkoper dan regulier ontbijt en lunch???? Ik weet niet hoor, maar voor dat bedrag wat jij noemt kun je een heel brood en beleg kopen en dan kan er ook nog wel een appel of een banaan bij en een pak melk. Als je met dit soort maaltijdvervangers aan de gang gaat, wat denk je dan dat er gebeurd als je weer normaal gaat eten? Er is allang aangetoond dat dit soort dieten niet werken, omdat je niet iets veranderd in je standaard voedings- en bewegingspatroon. Gewoon gezond eten, tussendoortjes en snacks laten staan, water drinken, en sporten. En dat als vast levenspatroon aanhouden.

  • MamaB MamaB

   2

   Helemaal mee eens Anouck. Snap zowiezo niet waarom je hier reclame gaat zitten maken voor Etos, heb je aandelen ofzo?

 2. Marieke80 Marieke80

  3

  Blijft lastig om blijvend af te vallen, maaltijden vervangen heeft voor mij nog nooit geholpen, ik krijg altijd enorme honger als ik alleen maar een shake of reep als maaltijd mag.

 3. desiree desiree

  4

  Ik ben sinds 2 weken bezig met deze Shakes en vind het niet moeilijk. Tuurlijk heb ik wel eens trek maar doordat ik nu afval word het wel makkelijker om het vol te houden.Ook let ik op mijn avondeten neem niet te veel dus schep ik 1 keer op

 4. NM NM

  5

  Ik vraag me af wat het resultaat is! Hoelang ben je er al mee bezig en hoeveel ben je in die tijd erdoor afgevallen?

 5. Ineke Ineke

  6

  Ik heb de cafe Latte gekocht nadat ik een proefzakje vanille op de huishoudbeurs had ontvangen. De vanille vond ik erg lekker en makkelijk mee te nemen als lunch naar het werk. Ik houd van koffie dus besloot de cafe latte te nemen. Nou dat was een tegenvaller. Ik vind hem echt niet !!! Lekker. Blehh en heb nog 9 zakjes Iemand interesse om deze te ruilen voor vanille zakjes??

 6. Ineke Ineke

  7

  Ik heb de cafe Latte gekocht nadat ik een proefzakje vanille op de huishoudbeurs had ontvangen. De vanille vond ik erg lekker en makkelijk mee te nemen als lunch naar het werk. Ik houd van koffie dus besloot de cafe latte te nemen. Nou dat was een tegenvaller. Ik vind hem echt niet !!! Lekker. Blehh en heb nog 9 zakjes Iemand interesse om deze te ruilen voor vanille zakjes??

 7. Connie de Weerd Connie de Weerd

  8

  Toevallig ben ik net bezig met afvallen. Probleempje: de repen vind ik heerlijk maar die shakes...

 8. Stephanie630 Stephanie630

  9

  Het werkt voor even maar daarna kom je weer aan als je een boterham eet ipv een shake drinkt.

 9. Stephanie630 Stephanie630

  10

  Ja klopt, je valt wel af maar toch mis je het gewone eten dan wel hoor.

 10. Francis Francis

  11

  Ik hou niet zo van skakes en dat neppe eten

 11. brenda brenda

  12

  Zo jammer dit; overduidelijk gesponsord! Zie het logo op de foto van het kindje in het autootje, ook nog een blog over het gemak van online shoppen bij dezelfde supermarkt en dan deze blog over de drogisterij behorend bij hetzelfde concern. SLUIPRECLAME, maar dan iets te opzichtig naar mijn smaak.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Advies: ook leuk om te lezen

Lekkere, gezonde recepten voor je kleine

Hier heerlijke en toch gezonde recepten voor je kindje! Ook nog een gezellig om samen deze recepten op te volg... >

Alles over biologisch eten (voor het hele gezin)

teeds meer mensen kiezen bewust voor biologisch eten. Het is lekker, divers, puur en zonder ongezonde toevoegi... >

Duurzaam voor beginners

Biologische voeding is voeding die geproduceerd wordt en waarbij rekening gehouden wordt met planten en dieren... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >