Aandacht, speciaal voor jou (en de kids)!

Door: Mamaplaats 5 reacties

Aandacht, speciaal voor jou (en de kids)!

Gemakkelijk jezelf en je gezin verwennen, dat klinkt als muziek in de oren toch? Als mama van 3 jonge kinderen weet ik als geen ander dat je maar weinig nodig hebt en al van de kleinste dingen onwijs blij kunt worden.

Zo ging ik laatst mijn wekelijkse boodschappen doen en liep ik tegen een spaaractie aan. Je kent het wel, ‘koop een actieproduct en ontvang een smurf’ of ‘bij elke €10,- aan boodschappen een voetbalkaartje’. Erg leuk voor de kinderen natuurlijk, maar eerlijk is eerlijk, vervolgens zit je als moeder zijnde weer met allemaal klein prul speelgoed in huis. Maar ja, alles voor de kids! Die vinden het fantastisch en verplichten je bijna om bij een bepaalde supermarkt boodschappen te doen. Toen dacht ik, waarom worden de kids altijd verwend en de papa’s en mama’s niet? Bij DekaMarkt hebben ze daar wél over nagedacht.

Verwen jezelf en je gezin 

DekaMarkt vindt aandacht belangrijk. Aandacht voor de beste producten, de beste prijzen, maar natuurlijk ook aandacht voor jou en je gezin! Daarom heeft DekaMarkt t/m 24 juni een leuke spaaractie waarbij je aandachtszegels spaart. Met deze aandachtszegels kun je nu sparen voor hotelkwaliteit handdoeken van het merk Home Favourites, waarmee je jezelf of een ander kunt verwennen… en zoals ik hiervoor al schreef, als mama kan ik genieten van de kleinste, fijne dingen. Met deze spaaractie kan ik mezelf en mijn gezin gemakkelijk verwennen met pure luxe na een lekkere badsessie.

Eigenlijk is het sparen van de aandachtszegels erg gemakkelijk en heb je zo een volle spaarkaart wanneer je de wekelijkse boodschappen doet! Je ontvangt namelijk bij elke €5,- aan boodschappen een aandachtszegel en bij de wisselende actieproducten zelfs extra zegels. Met 20 aandachtszegels heb je al een volle spaarkaart en kun je thuis gaan genieten van bijvoorbeeld heerlijke hammamdoeken, extra zware kwaliteit baddoeken en douchelakens, en zijdezachte washandjes. Allemaal gemaakt van 100% katoen.

Heerlijk vind ik het om te zien dat er een keertje niet alleen aan de kinderen wordt gedacht, maar dat ook papa en mama lekker worden verwend. Ik ben fan van de spaaractie en kijk nu alweer uit naar de volgende badsessie met de kids!


Dit is een gesponsord artikel. Inhoudelijk is de tekst geschreven vanuit het leven van moeder Anne, moeder van 3 kindjes en tevens redactielid van Mamaplaats.

Mamaplaats

Mamaplaats

Bij ons kun je terecht om een mooie blog te schrijven, in contact te komen met andere moeders, deel te nemen aan hele gave testpanels en winacties en last but not least... de laatste nieuwtjes omtrent zwanger (worden), celebs, food en opvoeding.

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
5 Reacties

Reacties

 1. MommyMarieke MommyMarieke

  1

  Inderdaad een leuke spaaractie! Alleen zit er (volgens mij) geen Dekamarkt bij ons inde buurt...? Beetje jammer dus :( Handdoeken kan iedereen wel gebruiken volgens mij, helemaal met kleine kinderen zoals ik!

 2. Anjablaak Anjablaak

  2

  eens! Alleen vind ik de smurf actie en voetbalkaartjes actie toch ook altijd erg leuk! mijn kinderen gaan helemaal los op het schoolplein met de kaartjes haha. erg leuk om te zien! handdoeken hebben we al wel thuis, maar opzcihniet verkeerd om jezelf eens te verwennen.

 3. Vievkevie Vievkevie

  3

  Goed initiatief om de kinderen een keer niet te verwennen met snoep, of animatiefiguren ofzo. Lekker als mama worden verwend is ook wel eens leuk. lekker een 'spa at home' gevoel.

 4. brechtje brechtje

  4

  met 5 kinderen heb je aan handdoeken nooit genoeg! Gaan ze allemaal in bad, hup dan zijn de handdoeken alweer allemaal in de was.

 5. francinevdv francinevdv

  5

  Grappige spaaractie, een keer wat anders dan normaal en inderdaad iets met kwaliteit!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Advies: ook leuk om te lezen

Voordelen en nadelen online boodschappen doen

ING heeft onderzoek gedaan onder 1.100 Nederlands van 18 jaar en ouder over de toekomst van online boodschappe... >

Hoeveel kinderen gemiddeld

Hoeveel kinderen gemiddeld per gezin? Een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Feit is dat de afgelopen eeu... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >