4 weken Zwanger na IUI-MOH

Door: LiGoVe 3 reacties

4 weken Zwanger na IUI-MOH

Na een hele weg te hebben afgelegd met vele hoop, tranen, wachten, 6x IUI zonder hormonen 1x IUI- MOH mogen we nu zeggen we zijn zwanger!

We schreeuwen het nog niet van de daken, alhoewel ik dit ergens graag had gewild. Maar we hebben een positieve test gehad! Het is nog erg pril waarschijnlijk zo een 4 weken. En we moeten zeker nog 4 weken wachten tot de eerste echo... En je wilt heeel enthousiast zijn, maar ergens is er ook die onzekerheid. 
Ik heb ook weinig kwaaltjes, zo heb ik af en toe wel buikpijn en voel ik mijn borsten zo af en toe. Maar daar is ook alles mee gezegd.

Tijdens de laatste behandeling in het ziekenhuis heb ik voor het eerst hormonen gespoten, waardoor nu de kans op een tweeling vergroot is. Daar ben ik ook erg nieuwsgierig na, hoeveel wondertjes zullen er zijn ontstaan? En zal tijdens de eerste echo het hartje kloppen?

Maar we moeten geduld hebben en nogmaals wachten en nu hopelijk op iets leuks!!

Hoe zijn jullie het wachten tot de eerste echo doorgekomen??

LiGoVe

LiGoVe

Ik ben 25 jaar en sinds zeker 3 jaar gestopt met de pil. Op het begin dachten we, we zien wel wanneer het komt, we houden ons er niet teveel mee bezig, maar de maanden gaan voorbij. Ondertussen zijn we in het ziekenhuis begonnen met IUI. 6x IUI mislukt. IUI-MOH 1x RAAK! Nu 4 weken zwanger. Spannende nieuwe tijd komt eraan!

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
3 Reacties

Reacties

 1. Damaya Damaya

  1

  Wat een geweldig nieuws voor jullie!!! Ik heb het altijd voor me gehouden tot na de echo dat alles goed was, geniet nog ff van jullie geheimpje xxx

  • Trotse mama van 2 Trotse mama van 2

   2

   Gefeliciteerd met jullie wondertje(s) Hoop dat alles goed blijft gaan!!! Geheim houden is idd soms best lastig maar toch ook wel erg spannend en leuk;) Geniet er lekker van!!

 2. Autumn Autumn

  3

  Geniet ervan!!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >

Advies: ook leuk om te lezen

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: jouw zelf ontworpen telefoonhoesjes!

Is jouw telefoonhoesje toe aan een make-over? Pak dan nu je kans en ontwerp er zelf eentje. Want hoe tof is he... >

WIN: €150,- SHOPTEGOED VAN MEES online

MEES online Krijg jij ook geen genoeg van leuke kinderkledingmerken? Dan hebben wij een super leuk merk om to... >