Babybox: Gratis blije doos ontvangen

Babybox: Gratis blije doos ontvangen

Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Je gaat een super mooie tijd tegemoet, waarin je straalt als zwangere vrouw en trotse aanstaande moeder. Daarom hebben wij een leuke verrassing voor je! Bestel »

Nu wordt het tijd om allemaal leuke spulletjes in huis te halen voor je kleintje. De babykamer, kleertjes, voeding en alles wat er nog meer bij komt kijken. Het is niet goedkoop wanneer er een kindje opkomst is, en dat weten we allemaal maar al te goed! Om die reden wordt het je vaak ook iets gemakkelijker gemaakt.

Veel familieleden en vrienden zullen je overladen met babyspulletjes. Iedereen is blij met je zwangerschap en vaak kunnen zij zich niet inhouden met het kopen van leuke babyspullen. Maar dat niet alleen! Je kan namelijk ook gratis leuke babyspullen aanvragen. Door wat gegevens in te vullen kun je gratis een babybox ontvangen. Wat er in deze babybox zit is natuurlijk een verrassing. Klik hier en kijk wat Mamaplaats allemaal te bieden heeft. Het blijft namelijk niet alleen bij een babybox...

Babybox: De blije doos

Deze babybox kan je gratis ontvangen. Het enige wat je hoeft te doen is wat gegevens invullen. Hierin vind je vaak leuke tijdschriften, kleertjes, spenen en nog veel meer. En het leukste van alles... hij is helemaal gratis! Op Mamaplaats vind je onder het kopje 'korting' » 'gratis' allemaal leuke acties voor gratis spulletjes. Zo is er een babybox, babydoos en zwangerschapsagenda. Ook hebben wij veel kortingscodes bij winkels die leuke babyspullen verkopen. Of het nu kleding is, speelgoed of voor de kinderkamer, het is allemaal te vinden in onze voordeelclub.

En waarom zou je er geen gebruik van maken? De babybox is namelijk zo samengesteld dat de aanstaande moeder precies ontvangt wat ze nodig heeft voor de komst van haar baby. Zo ontvang je leuke nieuwe spulletjes, en ben je elke keer verrast wat er in zal zitten. De babybox is namelijk nooit hetzelfde. De inhoud zal elke keer anders zijn en blijft daarom zo verrassend. Deze babybox wordt onder andere samengesteld door Prénatal en Bibi. Klik snel op onderstaande link en vraag hem nu aan!

Klik hier en vraag gratis de babybox aan!

Mamaplaats biedt nog veel meer gratis acties en kortingscodes! Klik hier en kijk snel op onze voordeelclub

Mamaplaats

Mamaplaats

Bij ons kun je terecht om een mooie blog te schrijven, in contact te komen met andere moeders, deel te nemen aan hele gave testpanels en winacties en last but not least... de laatste nieuwtjes omtrent zwanger (worden), celebs, food en opvoeding.

Plaats een reactie

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief
1 Reacties

Reacties

  1. Marijke Daens Marijke Daens

    1

    Jammer dat we de blije doos niet kunnen bestellen als we in België wonen...

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >

Laatste Winacties Alle Winacties

3x WIN: XL Fotoboek!

WAUW, leg jouw mooiste momenten voor altijd vast Klik, klik, klik.. je herkent het vast wel, de hele dag ben ... >