Babykleding, leuke kleertjes voor je newborn!

Door: Mamaplaats 1 reacties

Babykleding, leuke kleertjes voor je newborn!

Babykleertjes, een favoriet onderdeel van veel moeders. Al voordat je kindje geboren wordt, moet je flink wat voorbereidingen treffen. Maar naast de babykamer en andere spullen is het noodzakelijk om al voor de bevalling rompertjes, broekjes, vestjes, sokjes en mutsjes te hebben. Goed zittende én betaalbare babykleding vind je hier!


Babykleding voor de kleine op komst

Hoe wel je waarschijnlijk ook babykleertjes zult krijgen als kraamcadeau, is het belangrijk om zelf de basis alvast in huis te hebben. Je moet in ieder geval genoeg rompertjes hebt. Want je baby zal deze elke dag dragen.

Babykleertjes worden snel vies, door spuug of ontlasting. Zorg dat je een goede voorraad hebt. Het kan voorkomen dat je 3 keer op een dag schone kleertjes aan moet trekken.


Babykleertjes voor warme en koude dagen

Een baby'tje heeft het sneller koud dan jij, dus het is belangrijk je kindje warm aan te kleden. Lange broeken en shirts met lange mouwen zijn nodig. Een paar slofjes en een mutsje komen ook goed van pas, vooral als je naar buiten gaat.

Als de zon schijnt is een zonnehoedje is handig. Voor het tere babyhuidje is het niet goed om lang blootgesteld te worden aan felle zonnestralen.


Shops met de leukste babykleding

babykleding
 • Kinderkleding.nl
 • BoFashion
 • Noppies
 • Olliewood
 • KIXX Online
 • Kleertjes.com


 • Je baby groeit snel

  Vooral de eerste paar jaar sta je met verbazing te kijken hoe snel je baby groeit. De kledingmaten volgen elkaar in rap tempo op en voor je het weet past je kindje zijn/haar kleertjes al niet meer. Het is dus verstandig om regelmatig nieuwe kleertjes aan te schaffen of om alvast een voorraad met grotere maten achter de hand te hebben.


  Prijsverschil tussen merken babykleding

  Er zijn veel verschillende soorten merken voor babykleding en je kunt het voor jezelf zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Uiteraard is de kwaliteit van merkkleding vaak wat beter, maar daar zit vaak ook een behoorlijk prijskaartje aan vast.


  Tweedehandse babykleding

  Als je een minder groot budget hebt, kun je tweedehandse babykleding aanschaffen. Dit kan via verschillende websites of door ze over te kopen van anders moeders. Omdat kleertjes maar een korte periode zijn gedragen, zijn ze vaak nog in goede staat.

  Sommige baby’s worden 'groot' geboren en passen al meteen de kleinste maatjes niet. Het kindje heeft de kleertjes dan zelfs helemaal nooit gedragen. Je kunt deze dan weer doorverkopen.


  De leukste merken babykleding

  Weinig tijd om met jouw kleintje naar de winkel te gaan? Online shoppen is de uitkomst! Je kunt dit thuis op je gemak doen en wanneer het jou uitkomt. Kijk eens bij:

 • Vingino
 • Lief! Lifestyle
 • Mexx

 • Wij hebben nog meer leuke shops voor je verzameld en bovendien vind je er leuke kortingen. Wanneer je lid bent van Mamaplaats profiteer je ook van de exclusieve kortingscodes die wij voor je hebben. Bekijk ze hier...

  Babykleding

  Mamaplaats

  Mamaplaats

  Mamaplaats vertelt de leukste nieuwtjes, weetjes, winacties en meer!

  Plaats een reactie

  1 Reacties

  Reacties

  1. patrycja patrycja

   1

   kun je die baby meisjes en jongens kleren kopen

  Top 3 Blogs

  Vader verrast gezin na negen maanden Afghanistan

  Papa is een duikende soldaat en negen ma... >

  Meisjes doneren hun staart

  Amsterdamse meisjes doneren hun staart a... >

  Inmiddels in week 22..

  Inmiddels ben ik 21 weken 2 dagen zwange... >

  Laatste Winacties Alle Winacties

  Win een vakantiecheque van Jiba t.w.v. €250,-

  Jiba Kleinschalige vakantieverblijven waar persoonlijke aandacht centraal staat. Dat is wat je kan verwachten... >

  Cocktailshaker + recept voor een cocktail

  Zilveren Kruis Elke dag toegang tot de beste zorg voor een betaalbare premie. Dat is waar Zilveren Kruis voor... >